Milstolpar i vardagen!


Jag hinner knappt förstå allt som händer i min häst värld just nu! Det går bara framåt och uppåt, positiva besked och två nya hästar i stallet, med allt det pyssel som hör till det!

I dag har även jag och Trixi nåt en Ny milstolpe!
Eftersom jag endast hade en kort tid över efter att jag mockat i dag, bestämde jag mig i impuls. Att göra något som jag velat göra väldigt länge men inte vågat. Nämligen något så enkelt som att gå ut i hagen och träna. Så jag tog ett gäng morötter och mitt spö, möttes av en travande häst med spetsade öron, som visserligen pep till när det bara var ett par meter kvar och försvann i galopp. Hon mötte upp mig nere vid grinden till stallet och blev smått förvirrad när jag bad henne följa efter mig i från grinden. Men hon hängde på, och vi kunde verkligen träna där ute en stund. Hon lämnade inte min sida mer än några meter, då jag kallade på henne och hon kom igen. Trav och lite galopp efter mig, spansk skritt luftigare än på länge. Och när jag bad henne stegra reagerade hon på en millisekund, gick upp högre än hon gjort på länge, välbalanserat! Pussades gjorde vi massor och Oj vad optimistisk hon var!

Med tanke på att jag mina första 4 år kunde spendera mellan tio – en och en halv timme att ”fånga” henne i hagen. Trots att jag inte ”jagade” henne utan använde mig av Indian principen redan då. Efter detta har hagen fått bli hennes fri zon, och jag har faktiskt aldrig vågat prova att bara gå ut och jobba löst där ute. Nu är jag väldigt glad att jag provade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo