nu när allt är grönt


Hejsan!

Jo det går lite trögt här, tanken var att kusinen min skulle varigt här denne helg. Men både hon och jag tampas med snuva och gud-vet-allt på grund av pollen. Haha hopplöst och ironiskt då jag tycker att det mest regnar..

I morgon gör jag däremot ett försök i stallet, jag gjorde ett försök i torsdags att träna med Trixan. Däremot talade min röda dam om att hon inte ville jobba med mig så som jag är nu. Jag är ducktig på att bygga upp en inre stress... så där är jag nu, stressad utan någon direkt anledning, samt att jag är himla dålig på att ”släppa” min inre frustration innan jag går in i stallet. Trixi kan stå ut med att jag är lite stressad. Blir det däremot så mycket att det lever sig ut i mitt kroppsspråk säger hon ifrån.
Hon är väldigt klok min dam, så jag lyssnar på henne och ser till att bli av mina stressande faktorer till nästa gång.

I morgon är det dock min mocknings dag, samt att min ena bästa vän och hennes pappa kommer till stallet för en koll. Vi hoppas nämligen på att hon ska kunna flytta in hos oss i höst, vilket vore UNDERBART! Ska se om jag kanske kan vara extra gullig emot min kära pojkvän, så kanske jag får med honom och kameran med till stallet, så vi hoppas på sol!

 



We dream the same thing
We want the same thing
And all that we need
is to See it together


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo