Regn på fel dag

 

Jag som hade hoppats på soligt väder denna dag!
Kamera, stativ, frukost och pojkvän var "nedpackade" för en tidig morgon med utsläpp i stallet. Också har moder natur mage till att låta det regna hela dagen. Vitsipporna blommar för fullt så jag hade hoppats på en promenad med lite foto. Men, icke så nicke...

Istället blev det en timme med flum och mockning, med avslutning med träning av en lätt "regntjurig" ponny i ridhuset. Robin och Trixi fick alltså träna lite 7 games och trick, men ponnyn såg mer ut att vilja flyga till ett land vid varmare brädgrader och gigantiska morötter, haha. Hon gjorde ialf det vi bad om! och mer behöver man inte kväva av damen när hon vaknat på fel sida i boxen. Morötter, pussar och klappar fick hin ialf so vanligt så helt missnöjd vart hon inte.

Vi får hoppas på fint väder nästa helg! Då ska jag förhoppnings vis fotografera Yvee med hennes hästar och vitsippor. Och förhoppnings vis lyckas tvinga min Kusin att knäppa några kort på mig (om jag nu kan få henne till att inte bara fotografera sig själv hela tiden :P ) Annars får jag fjäska lite för Robin!

Här kommer tre favorit bilder från förra året. Det är Yvee som fotograferat, tyvärr är de flesta bilderna i större format borta.. då jag lyckades ”hälla” kaffe över min dator i Augusti och bilderna gick förlorade. 

 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag är också otroligt sugen på nya ridbilder, men det blir en aning svårt när det envisas med att regna i princip varje dag.. Så less på det nu!

2012-04-23 @ 01:44:12 / URL: http://semlur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo