The Final Countdown!


Nu äntligen!
I flera år har jag nu hållit hårt i plånboken och sommartid är ekonomin alltid lite lättare för min del.
Jag som inte handlat ens ett handfullt antal hästprylar de senaste åren, tänker definitivt göra kast i saken denna sommar. Vi pratar visserligen om saker jag har velat ha i mellan ett till.... emm?.. flera år!

* Barockstigbyglarna, i silver har jag i princip velat ha sedan första gången jag såg dem på en AR kurs, typ 2005 haha..
* Tränset, sedan jag även såg det på en kurs för ca 4 år sedan, svart läder och liljespännerna i silver
* Semikapson med fast nosjärn har jag även babblat om ett antal år. Svart med silver i Kapsons modell med snygg fodring.
* GlenGordon pannbandet så klart, Svart med silver dekaler, det med!
* Hööks schabraken, stilrena, snygga, klassiska och passar till alla tillfällen, grå, brun och svart är favoritfärgen, jag är inget stort fan av skrikiga färger och stora ”märken”..
* Horseheads halvskoda jodphurs ridbyxor, jag äger annars ett par svarta obekväma och mina bruna älskade Sonnenreiter, som lever i men är rädd om. Jag behöver definitivt ett par mindre oömma!

* Det önskas även ett nytt ledrep, främst ska det beställas ett billigare, för att testa om jag ens kan leva med ett annat rep än mitt gamla retro rep med tofs i änden istället för läderflärp, mitt är nämligen, a one of a kind och favorit.
* Slutligen funderar jag på ett helt paket från Naturhästen, helt i svart och snyggt. Min budgetstick håller sakta men säkert på att ramla sönder, repgrimmor äger jag visserligen en del, men i paketpriset blir den ändå billig, och kombinationen är dessutom perfekt till fotografering. Dessutom kör jag nästan förbi Naturhästens butik när jag kör till sommarjobbet, så det är bara till att köra in om ;)

Sedan är det jäklar i det ganska färdighandlat på hästprylar som inte är ”livsnödvändiga” i ett par år, haha!

(För övrigt vill jag ha cred för min Paint bild! Ni annar inte hur lång (helt onödig) tid jag spenderade på den!! haha)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo