Sommar hästar

 
Hästpyssel gånger tre bjöd dagen på, i strålande solsken och 20 grader i skuggan, -Underbart.


Först skulle Madam Mörkbrun tränas, främst med löslongerng i ridhuset, bästa platsen då hon har lättare att hålla fokus, vilket definitivt underlättar för damen när hon ska lära sig nya saker. En pärla var hon, hon gör framsteg efter framsteg så när vi väl vant oss vid att vara i ”bastun” passade jag på att dra fram pressningen. Det blev en väldans massa *fnork , frust och pust* när detta monster gled fram. Men efter en stund vågade hon närma sig den mer än 5 meter och till sist ta sig över den med snabba steg. Stolt över sitt nya mod följde hon mig hack i häl som tack för att jag övertalat henne till att hon vågat, nöjd var även jag också gick vi ut i ”svalkan” igen. Så var det Pinglans tur att prova hackamoret. Jag hoppade bara upp lite snabbt barbacka och endast i skritt, men hon verkade definitivt nöjd med detta sätt att bli riden på. Vi ska prova oss fram lite mer i veckan.

Även Trixan och Camaron fick sina minuter denna dag. Trixan först på tur, och vi tränade det vanliga löst för att kolla av. Mest för att både hon och jag haft sommarlov. Hon var klart lite seg i värmen, men utförde ändå övningarna bra. Camaron gick jag ut och myste med i hagen, sen klart rutin visitering och lite ”vinka lek” med färska äpplen som belöning.

Fyra timmars avkoppling i stallet var vad som behövdes denna söndag, härligt i solens sken.

 
För övrigt så har jag skaffat Instagram, Halft ialf, jag har ju egentligen ingen mobil till det, och vill inte ha någon häller. Men Robin har insisterat på att jag ska ha hans gamla HTC på ”foder”. Haha


misskulla @ Instagram, hittar ni mig på ialf!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo