I dag har vi tolkat!

 
Och herre gud vad min tjej har varigt duktig i dag :D 
Det är första gången vi har tolkat så jag är väldigt stolt över henne. Vi har både kört med mig på ryggen och Robin bakom med snowracer och en runda skidor. Skidorna var av den korta typen i plast, vilket var lite tungt för henne att dra när Robin stod upprest men hon kämpade på. Med snowracern var det mycket lättare, hon travade lugnt på och frustande som en tok. Runt gården, längs infarten och ut på den vida stubb åkern bar det av. De andra hästarna blev helt skogstokiga av att se oss och sprang om kring de med. Men Trixan vart lika lugn och duktig för det.

Det sista vi gjorde var att koppla på tömmar så jag kunde testa att köra själv då Robin knappt kunde röra sig i overallen jag tilldelat honom. (snacka om att vi såg ut som smurfar! haha) Så fick han gå lite vid sidan av en stund medan jag "körde" henne själv i både skritt och trav. :)

Den ända gången hon reagerade var när Robin gjorde en "långbens dans" på skidorna, då hoppade hon till något, men det var inte allt för konstigt så som han skrek :P

Det blev klart inga bilder under själva körandet, då vi var upptagna att köra, men några pose bilder från efteråt kan vi allt bjuda på.
 
Jag i min smurfoverall ;) med super ponnyn! 


Robin i sin overall! Super-snygg-matchande-pojkvän ju ;) 



Trixan i sin outfitt! Tyckte hela konseptet med "sele" klädde henne bra, så även det nya schabraket. 

anledningen att jag valde att ha en sadelgjord fram, var för att fördela trycket på en större yta. "draglinorna" löpper fritt igenom tömkörningsgjorden, då den bara var till för just tömmarna. 

 
Underbara lilla häst! <3 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo