Utvärdering

 
När jag ändå håller på och skriver istället för att göra det jag bör, (som att plugga).
Så tänkte jag göra en kort utvärdering av mitt nya sätt med repgrimma och ledrep i från Jannas, Creative NH. 

Det anlände egentligen samma dag som Camaron åkte till himlen. Men till tänkt till honom som det var fick han då aldrig ens prova det.. Däremot har Trixi och Willie fått använda det istället.

Jag är speciellt förtjust i repet, nu när jag hunnit vänja mig vid det. Ledrepet är något lättare än mitt gamla men också ca 3 dm längre, vilket väger upp jämvikten i repet. Hade det varigt tyngre misstänker jag att det skulle blivit klumpigt.

Sedan innehåller repmatrealet mer glans (känns något nylon akttig) än mitt gamla . Då mitt gamla ledrep är en gåva har jag ingen aning om vad det är för matreal, men det är av väldigt fin kvalitet och över 10 år gammalt, därav att jag varigt lite skeptisk till "nyare" rep. Men jag har dessutom kommit fram till en stor fördel med mitt nya. Stenmjölet som vårt underlag i ridhuset består av fastnar inte i repet! Vilket är en sensation då det där hopplösa mjölet tar sig in överallt. :P Så nu behöver man inte oroa sig för att aldrig få rent hästen när man slänger repet över ryggen.






Ett sätt med svart grimma+rep håller sig rent och snyggt. Är stilrent och ser bra ut i fotograferings sammanhang för både vardags bilder och temabilder. - Enligt mitt tycke! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo