Bröstan

 
Jag och Yvaan tog en tripp till Hööks idag (igen) Eftersom både jag och hon var lite sugna på det svarta Westerntränset/sättet som sålts ut till halva priset. Det hade varigt super tufft till tema foton tänkte vi, men så vart det nog fler som tänkt :P Full storlek var slut både på nätet och i butiken i HBG. Så den planen gick i stöpet, men trotts att jag är fattig som en kyrkråtta fick jag med mig ett långt dressyrspö och western bröstan med mig hem. Jag behövde ett längre spö till markarbetet, då mitt korta körspö är väldigt otympligt när man jobbar så närma hästen, och mina andra spön är Trixi anpassade på under en meter i längd. Bröstan kommer jag behöva till min barbacka padd som ska sys (gud vet när) då risken finns att den kommer att få lätt att kasa bakåt.
 
 
Vi har dessutom med hjälp av Robin, fått upp tränshängare i ett antal som matchar antalet boxar i stallet, sjukt bra blev det dessutom, men än är det inte anpassat till vara 7 boxar, då vi tex bara har fyra skåp och 4 sadelhängare, men det tar vi senare i sommar.
 
Vi gick ut alla tre och jobbade och myste med våra hästar med. Trixan kommer gärna fram och vill jobba lite trotts hennes ömma fot. Så vi gjorde lite markarbete och de enklare tricken, i skritt så klart. Det är så härligt att man bara kan gå ut och träna med henne i hagen lös så där och att hon stannar vid min sida. Trotts att alla hagar är öppna och där är hur mycket gräs som helst som lockar. Det gick knappt att göra förra året, hoppa upp och rida gick bra, men vid markarbete och trick så var gräset mer lockande. Visserligen gäller det kanske att fånga henne vid rätt läge, när fröken röd tar en mat paus och kommer själv med idén om att träna lite.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo