Små steg farmåt


Hej på er,

 Usch.. i går tog jag ett ryck och röjde i djungeln (trädgården) det var ett våldsamt krig, men till sist den sig ett slag som tvingade djungeln till reträtt. Nöjd och glad gick man till sängs på kvällen, för att dagen efter märka att djungeln slagit tillbaka under natten... Jag vaknade rejält sommarförkyld, med ont i halsen, feber och snuva som heter duga... Självklart ska man bli sjuk så fort det blir finare väder! Xp

 

Men jag begav mig ialf i väg till pollarna en timme i kväll, främst för att se över Trixans eksem och visitera Camaron som vanlig grund kontroll. Trixis eksem är visserligen nästan obefintlig, hon är visserligen tjock i mankamen och har de typiska eksem ”valkarna” men det är inte alls något i jämförande med andra år. Svansen är superfin och kliar inte mer än vad det gör på andra sommar hästar. PROB oljan som jag köpte för ett bar tag sedan har dessutom varat ovanligt länge, och så även hennes mjukgörande hudkräm. Förra året minns jag bestämt att jag avverkat en hel del flaskor så här långt in i sommaren.

Hon har nu gått på foder balanserat efter hennes brister i ca två år, i höst tänker jag göra en ny håranalys för att se hur det har förändrats sedan dess och se vad jag kan ändra på för att få bruk på hennes eksem ännu mer till nästa år. För den som är intresserad, så äter hon inget märkvärdigt, det handlar om Salsas naturel grön, Kieselgur i från Dr Schaette, Vitafors mineraler, då den passar in bäst samt så har hon fått linfrökross sedan ett år tillbaka, med utbyte till ren linfröolja för ca 2,5 månads sedan, då mina stallkamrater kom över en dock de inte hade användning för. Vilket hon även ska fortsätta få även till nästa säsong.



Som ni ser, inte farligt alls :) förfärliga flättor dock, men det kan man inte beskylla trixan för xD

 

Det blev en liten stunds träning med pollan med, då hon gärna ville hitta på något. Ovanligt nog har vi inte tränat ett enda trick i kväll, utan vi tränade på lite andra saker. Jag kommer skriva ett inlägg om vad det är vi börjat med senare. Men en så länge så är det i en så låg testar fas, så jag kan gott vänta med att skriva förens vi fått lite mer kläm på det. Men hon har ialf börjat få förståelse i vad det är jag frågar om, och en så länge är hon Mycket positiv till det i fråga. Jag känner mig lite stolt över att äntligen har ”kommit på” hur jag ska kombinera två olika vägar för att få ett gemensamt resultat. Samtidig som jag tycker att jag är lite trög, då det är en ganska enkel lösning som jag borde ha kommit på tidigare. Men men, jag tror det kommer bli bra det här.

 

Bjuder på encharmerande bild av en kliande ponny... haha

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo