Att få drömma sig bort!

 

Att få drömma sig bort!
Kan ju vara mysigt i bland, speciellt när nutiden är lite tung och ovis. Visserligen är jag kanske lite för bra på att tänka på ”framtiden” då jag tänker framåt lite för mycket vilket gör mig dålig på att leva i ”nuet”.. Men jag kan liksom inte låta bli, jag spricker av längtan till att se vad livet har ett erbjuda.

Nu är ju min närmast framtid aningen ovis, så jag vågar inte riktigt fundera på de kommande åren. Men tja, varken jag eller Robin kan hålla oss i från drömmarna, så vi fastnade med att kolla på Underbara Gårdar här om kvällen. Alla är dessutom skånegårdar, så jag måste bara dela med mig om några länkar :) 
(namnet är länkat till anonsen) :)

Svaneholm:

Super söt liten gård med fina hagar, ser inte mycket ut till världen först, men har otroligt stor potential! Stall med 18 boxar samt några av dem är engelska/uteboxar som lätt kan göras riktigt fina, gärna med en paddock omringad med ett snyggt staket framför ;)
5 850 000:-


Önnarp:

Fin välskött hästgård, med 5-6 boxar och upplyst ridbana - på att det inte visas några bilder inne i stallet.. Å andra sidan har huset att av de snyggaste kök jag sätt och uterummet är fantastiskt!
2 795 000:-

Lundåkravägen:

Underbart fin gård, med ett stort ridhus samt en fantastisk ridbana! Inga bilder inne i stallet här häller förutom på de två uteboxarna. Men med tanke på hur huset ser ut invändigt.. så tvivlar jag inte på att även stallet är fint. Huset har trädetaljer i mörkt träslag vilket jag tycker är det finaste som finns, även uteplatsen är super mysig.
Denna gård var en av de största favoriterna os mig och R.. Men den kostar där efter också med sina hela
7 400 000:-

 

 

Hålsbroholms gård:

Luftig, vacker, ljus och elegant är denna gård! Dessutom har den ett ridhus som är lagom stort och verkligen passar in i gårdens atmosfär samt en välplanerad ridbana, 2 stall med sammanlagt 9 boxar. Däremot skulle jag personligen vilja bygga om ialf, det stallet man ser på bild, då det är för fyrkantigt för min smak..
4 650 000:-

 

 

Stall Duvarp:

 

Underbart, valplanerat och vackert! När t,om gödselkurran är fin, då har man lyckats som gårdsägare! Gården har sina rödatråd genom de röda detaljerna genom hela gården. Även i stallet med sina 6 boxar som är byggt med halvgjutna boxar vilket jag verkligen gillar. Varm sadelkammare med potential till att bli lika fin som inredningen i huset som är inrett i en smakfull engelsk herrgårdsstil, kolla in trapporna, bjälkarna och teglet inomhus, ännu finare blir det pga deras inredning som består av många häst skulpturer. Hagarna, läget och utsikten är fantastisk, även om det tog ett tag för både mig och R att reda ut vilket hus som var vilket, Det är verkligen udda.. fast på ett bra sätt. Duvarp är helt klart också en favorit!
6 900 000:-

 

Fick du någon Favorit? :))

 

 

 


 

 


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Den sista var en klar favorit för mig, skulle inte tveka en sekund om det inte vore så att jag måste lämna familj/släkt och vänner så långt borta.. Jätte fina gårdar verkligen! :)

2012-07-02 @ 13:03:05
Postat av: Anne

Snacka om att jag ska göra en sån gödselhörna som Duvarps när jag skaffar gård ;D

Svar: Eller hur ;)
Emma Kulla

2012-07-02 @ 22:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo