Härlig Förändring


Äntligen blev det till 100% säkert! :D 


Jag får en ny väldigt önskvärd stallkamrat! Nämligen en av mina bästa vänner sedan nästan 10 år tillbaka, Yvee och hennes hästar!

Vi körde hit dem i dag, haha och det var väl ett äventyr i sig då vi endast kunde lasta en häst i taget i transporten och den andre av dem då blev tvungen att stå själv kvar i ett tomt stall. Så det var allt tur att vi var fem som hjälptes åt. Dock blev det ännu mer spännande av att bilden som skulle köra transporten i fråga bestämde sig för att ge upp och dö om man stannade den.. Vilket vi råkade göra på Oppegård.. tur att vår kära stallägare var hemma och kunde dra igång bilen med hjälp av traktorn. Hennes hästar var fantastiskt duktiga och gick rakt in i transporten trotts att bilen stod i gång med fullt brummande och vi andra var lätt nervösa över att den skulle dö.

Men nu är dem på plats! De ska få släppas i hop med våra andra om ca en vecka då det är en lucka i både min och Yvees jobbschema. Det ska bli så himla roligt och kommer säkert att bidra till en hel del mer fotograferande och samarbete hon och jag emellan, Super kul! :D

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo