Pojkarna mina


Livet går allt vidare, även om det är tufft att bara gå och vänta på ett av de viktigaste beskeden i ens liv.. Midsommaren firades med Robins familj och på Lördagen var vi med hästarna halva dagen. 

Vädret var ju lite si så där, så ridhuset var väldigt lockande.

Jag och Robin har diskutera hur vi ska göra med hästarna, då han vill lära sig mer, och jag inte vill att någon av hästarna blir bortglömd. Camaron är ju min andra hands häst, arbetet med honom måste dessutom ta lång tid, samma saker måste göras och upprepas flera gånger och helst så ske det inte bli för stora uppehåll för hans del, han behöver rutiner och trygghet då han är en typisk LBI. Han kräver mer tid än Trixi, och då jag själv inte har tid i överflöd, blir det ofta att han blir lite mer sido satt än jag tycker om. Men då Robin vill lära sig mera, och lär behöva en hel del upprepningar själv på precis den nivå som Camaron behöver. Så C ska vara helt i R's händer en tid fram över som test. Vi startade i lördags med att de fick träna lite jojo och cirkel game, tillsammands.

Själv har jag lite nya ideer med Trixi som jag ska och har börjat introducera för henne. Fröken röd är just nu lite halt när hon travar. (Precis som Yvees ena häst) Men det är tydligen inte värre än att de frivilligt leker och galopperar snabba repor i hagen, så särskilt synd om dem är det inte :p Hon fick också vara med i ridhuset, då vi endast jobbade i skritt i från marken. Jag knäppte endast några bilder på C och R, sedan var jag och T tvungna att jobba.



Den enda bilden jag fick på T var en "busted" bild.... På sommar halvåret får hon alltid en fixidee om att hon ska bita i saker? Här på Yvees grimmskaft haha, men vinter tid gör hon det inte :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo