Lite fakta om mig!

 Hej!

Mitt namn är alltså Emma Kulla och jag är född 1990 och fyller då 23 år i sommar. Jag bor i en liten by, i Ängelholms kommun nere i Skåne. Jag är just nu student vid Munka folkhögskola, högskoleförberedande linje där jag jobbar hårt för att nå vidare mot mina mål i livet, då jag har som avsikt att studera vidare på högskolan senare.

Mina två hästar bor på en gård ca 5 minuter i väg med bil.
Mitt hjärta och själ är min kära Trixi. Eller Wild Beatrix af Friesland som hon heter (berättelsen om hannes namn är lång.. den tar vi en annan gång) Hon är född 1998 , och blev importerad i från Holland av en häst handlare och hamnade därefter i min ägo den 8 april 2004. Att det gått 9 år sedan vi först sågs, är näst intill obegripligt. Vi har haft en väldigt vinglig väg, då hon haft en del i sitt bagage och räknades som problem häst, en stämpel som inte alls stämmer överens med mitt hjärta i dag. 

Camaron är min lilla skyddsling, min duva och fågelunge, som jag håller hårt under mina vingar. Han är född 1992 i Spanien, går under ras-samlingsnamnet Andalusier och han blev importerad till Sverige ca år 2004. Han är en känslig herre som inte haft det så lätt i sitt liv. År 2009 flyttade han hem till mig för att få fortsätta sitt liv. Vi kämpar dagligen med alla hans järnspöken och har fått en stark relation redan på dessa tre år tillsammans.

Min vackra underbara vita ängel, somnade in i hagen en regnig mörk kväll den 27 september 2012. Han hade brutit lårbenet i hagen samt förlorat känsel i hela höftpartiet och kunde således inte komma upp. Jag och Trixi var med honom in i det sista, då jag satt med hans huvud i mitt knä några timmar i väntan på veterinär. Otroligt nog behöll han både lugn och humor in i det sista och drog sig inte för att hitta på buss och sno äpplen där han låg, min fina. <3

1992 - 2012

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo