Hon vänder med vinden.


G
årdagen bjöd på hästar som flög med vinden. Vår lilla vanligtvis lugna flock på fem individer for fram och tillbaka genom hagen för minsta lilla ljud. Luften var full av nyväckta dofter och korna var ute för första gången. Det var vårkänslor ända ifrån öronen och ner till hovspetsarna i dom.

Jag var ute på en tur med en fröken röd som tassade på tårna hela rundan. Spänd och nervös i ena stunden för att sedan galoppera fort som vinden, göra ett slide stop och frysa fast. (Tack gode gud för min balans efter 5 år utan sadel)
Nej det är inte alltid man kan lyckas hålla tag i harmonin och lugnet. Och vist tycker jag att det kan få bli lite tokigt i bland. Dagar när kommunikationen dig och hästen i mellan inte når ända fram. Så länge man inte kör över den andre och nöjer sig med att man lyckades genomföra något tillsammans trotts tokigheter så går livet vidare än då. Damen var visserligen mycket glad för att komma hem till flocken igen, men det hindrade henne inte från att stå och mysa en stund innan hon begav sig ut i hagen.



(bild i från sommaren 2007)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo