Fox jumping... ?


Dagens tanke var först att rida Trixan, med uppvärmning i form av träning med markbommar. Men då fröken röd uppskattade uppvärmningen så väldigt, fick hon fortsätta i den banan. Fokusen låg på framåt neråt, längning, avslappning och balans. Hon fick jobba i longerlina i skritt och trav, lång och låg form för att sedan ta sig ann ett antal övningar med bommar.

Hon brukar bli en riktig sprattel höna när det gäller att trava över mer än en bom, men när jag skickade henne över dagens fem bommar svävade hon ledigt och snyggt över. (hon har säkert tjuvtränat) Så jag byggde vidare och gav henne ett litet hinder på olika platser i markboms kombinationen vilket hon även det klarade med lätthet. Så jag byggde successivt upp ett litet språng till henne. Det var endast vid ett fall hon stannade, fast det var troligtvis för att jag snörde in mig i longerlinan och snubblade.... - Självklart ska man stanna och banna matte för ”störande uppförande”. Hon hoppade med glädje om än med lite udda hoppteknik, energi hade hon med, så jag var ganska glad över att jag inte hoppade upp barbacka på hennes sommarpäls hala rygg.

 

 

Vilken stil, fart och elegans.......?  haha, Hon påminner mer om en räv eller skunk på sista bilden, sedan har klart världens bästa fotograf varigt i farten! tunnorna ligger på ca 80 cm... kanske får höja lite till nästa gång ?

 

På tal om sommarpäls. När Trixis vita prick är helt rund, är all hennes vinterpäls borta, vilket så klart betyder att det är sommar på riktigt ;). Påminner mig själv om att fotografera den då, den är dessutom mycket lustig, 3 året jag ägt Trixan, dök den bara upp en dag. Underlig häst man har.. Någon mer som varigt med om detta?

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo