Sommar tider

 
Efter en dag full med storhandel, hundpassning, jobb, samt firande av morsdag hemma hos min mormor (vilket även slutade med trädgårdsskötsel) Var Robin och jag i stallet klockan nio på kvällen. Vi fick däremot en glad överraskning med att alla hästar utom en hade sovit ute under natten, så det var bara en box att mocka i stället för sju, Jippy! Min stallägare hade frågat mig redan tidigare i veckan om C och T skulle gå ute. Men jag visste inte vilken dag hon och de andra i stallet bestämde för att ha dem ute, mig kvittade det, jag slänger gärna ut dem så fort temperaturen blir stadig över sådär 15 grader.


Så det blev mest pyssel med hästarna då vi var mördandes trötta. Trixi vars man har börjat klia lite mer nu, speciellt om man klar i den. Blev omhändertagen och insmord med både hudkräm och PROB oljan samt fick hon en dusch med PROB deon och omflätade flätor. Camaron gick Robin ut och hälsade på först sedan gick jag med ut och hjälpte honom massera bort det sista av vinterpälsen på rumpan som han fortfarande inte tappat, skrutt gubben.

Hästarna var ialf väldigt nöjda med att gå ute, Trixi tog dessutom sin vanliga spring runda i hagen, vilket hon gör nästan varje sommarkväll.

Det får bli lite "eksem bilder" i detta inlägg

Man ser att svansen blivigt lite tunnare just vid roten,
men hon har inte skavt av så mycket ännu. (hoppas att hon inte gör det häller)






Mankammen är lite mer svullen än sist, men inte så farligt som det brukar bli.



Också med nya "mirakelflätor" i manen, tjusigt haha ;P

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo