Update

 
Jaha, nu börjar det snart lugna sig lite. Onsdagen var dagen med stort D för mig på skolan. Då jag arrangerade och hittade på de nya elev-avslutningsaktiviteterna i princip själv. Det blev lite midsommar och gymkhana inspirerade lekar, men även en konst utmaning (då vi har en konstlinje på skolan) samt kubb. Efter nästan tre veckor med planering och kaos slutade arrangemanget i succé! Vi fick strålande sol på eftermiddagen, trotts att det var risk för regn, allt flöt på som planerat och Så mycket positiv respons jag har fått. Både då på plats och efteråt, av både lärare, elever, annan personal och rektor. - Snacka om att få känna sig nöjd med sig själv :) 


Dessvärre har jag inte haft mycket tid över till mina hästvänner. Det har mest blivit en tur till gården för att se om de levde och smort in Trixan. Men nu är det bara en skoldag kvar, jobb i helgen och sedan är jag ledig ett par dagar, - Underbart.

I dag han jag visserligen ta en lite längre sväng förbi hästisarna. Stod och pussade på Camaron en lång stund och tog sedan in henne för den dagliga eksem smörjritualen. Trixan var lite deppig, mankammen var lite mer svullen än sist och hon tyckte inte alls det var kul, även om det inte kliade för stunden. Usch, jag tycker inte om att se dem så där.. även om jag försöker göra allt jag kan för att dämpa klådan.. Jag stod hur som helst och kliade henne en stund innan jag bestämde mig för att vi kunde träna en kortis, så att hon kunde få något annat att tänka på.

Det blev himla populärt min lilla tjej sken upp och hängde med i fullrulle i hagen när vi lekte stick to me, visserligen stack hon i väg ett par gånger i bocksprång och skutt genom hagen. Men så var det ett tag sedan vi tränade och så länge hon är lycklig så är jag nöjd. Alla tricken satt super fint och gjordes med inlevelse av min donna, t,om buga på det svåra benet och vid en stegring på sidan stannade hon längre i luften än vad hon gjort på länge. Jag frågade även henne om hon kunde tänka sig lägga sig i sand gången. Vilket hon gärna ville, men på ett villkor: - att hon fick rulla sig (så klart ;)

En stund efter att jag släppt ut henne, såg jag henne stå och klia sig mot en gren i hagen. (vi har inga träd i hagarna, typiskt Skåne. Men där ligger en hög med sly just nu som ska eldas upp) Då tyckte jag synd om henne igen, där hon stod och kliade förbrillt. Tills hon tröttnade och skuttade i väg i trav till andra sidan hagen och såg allmänt lycklig ut. - Nej jag tror inte det lider någon större nöd på henne <3

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo