Filmis


Jag tänkte bjuda på en liten film, inte värst intressant kanske. Men jag är otroligt glad över den ändå! Fina Trixan har gjort en helomvändning och inser nu det härliga med att ligga ner. Då träningen består av slapp och mängder av morötter, ;) - Och det är ju aldrig fel!
Hon ligger ner ”normalt” den första stunden men vill vinkla fram benen efter några minuter, men det kan hon allt få göra :)


Robin filmar ungefär en tredjedel av stunden innan han själv kom och klappade på henne. Och inte nog att hon ligger kvar länge, utan hon har även kopplat bort rullandet från när jag ber henne att lägga sig ner. Antingen rullar hon sig vid ett annat tillfälle eller inte alls under träningstiden, men lägger sig gärna ner när jag ber om det. Till och med i går, när jag hade träning och det fanns tre andra hästar i ridhuset såg hon det som en självklarhet att lägga sig. Så där satt jag, matandes henne med några morötter samtidigt som jag gormade instruktioner till mina kära ”elever”. 

Visserligen är detta ju fortfarande inte ”korrekt” sätt att utföra ligga i från. Då hon inte är lärd från kompliment utan snarare av en händelse som jag berömt. Men jag hoppas att kompliment kan påbörjas snart, då hon börjar få mer och mer balans, även i vänster buga, därefter är det dags att påbörja nästa steg.

Hur som helst är jag överlycklig som det är nu! 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo