Inspiration

  
För några veckor sedan kickade jag igenom mina samlande favorit ”hästklipp” på youtube. I jakt på något helt annat än det jag hittade. Bland dessa samlande videors finns både nyfunna filmer och de som är lite äldre, och på den tiden var en stor inspirationsskälla för mig. Samtidigt som jag tänkte ”-Suck, jag kommer aldrig att nå dit”. Men, när jag nu tittade igenom mina äldsta tillägg, kunde jag faktiskt konstatera att. -Jo jag är ju inte särskilt långt i från dessa i dags läget, och några av filmerna har jag faktiskt omedvetet utvecklas förbi. 

När jag gick lite närmare nutid på listan hittade jag denna film under. Jag kommer i håg när jag såg den och hur imponerad och långt i från detta tillstånd jag var. När jag däremot kikade på den nu, för några veckor sedan. Insåg jag att jag och Trixi är mitt uppe i det mesta som utförs i filmen, vår fokus ligger på precis samma saker som klippet visar. Lite chockad blev jag faktiskt när jag upptäckte det, innan jag avfärdade det hela med att tanken: ”- fast nej, ligga på sidan är vi ju långt i från, och det har jag inte ens börjat fun...dera... på..... ” - Eller har jag?? Däremot så är det sant att det är en lång väg ditt. 

Lite för sammanträffandets skull, blir denna film ett typexempel för årets delmål. Tänkte att det kunde vara spännande att se hur nära jag kan komma och vilka som vart svårigheterna på vägen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo