Sommarens vistelse

 

Hej kära läsare.
Det är härligt att logga in och se att här faktiskt är ett par besökare om dagen, trots min frånvaro. Men jag hoppas på att kunna göra en bättre insats kring bloggen hädanefter. Då det nämligen har skett en hel del förändringar kring mitt liv i sommar.  

Sommaren har spenderats på Lindebolarnas rid- och musikförening. Vilket är en härlig liten ridskola placerad i en idyllisk miljö vid vackra västersjön.  Både jag och Trixi har varit boende på gården. Jag som stallansvarig lägerledare och Trixi som gott sällskap och förebild kan man väl säga. Både Trixi och jag trivdes jätte bra och det var riktigt härligt att ha min vän precis utanför mitt sovrumsfönster denna tid. Vi båda har dessutom växt mycket av vår vistelse. Vi har fått prova på att ha uppvisningar framför publik och fått stora lärdommar av de bästa lärarna i pedagogik, nämligen lägerbarnen själva.
Jag har alltså haft fullt upp och inte kunnat uppdatera under denna tid, men ack vad trevligt det varigt!

Är ni intresserade av bilder, så finns det ett helt alster att se, både på Lindebolarnas Blogg och deras Dayviews/Bilddagbok som ligger länkad via sidan.  

 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo