Tolksele

 
Jag har fastnat i en riktig ”syera” :P Barbacka padden väntar på överdrag. Så under tiden håller jag på med diverse repgrejer och syr mobilfodral, hackamore, nosludd, fodral och kattleksaker. Men framförallt har jag sytt om en tolksele, i från hööks som jag köpte för någon vecka sedan. Lustigt nog köpte jag en i ponny storlek. (jag menar jag har ju en ponny) Men efter att ha provat den och konstaterat att den satt som ett strypkoppel, har jag fått sy ut den 60cm så att den sammanlagt är 90cm över bringan.. och mer hade egentligen behövts.

Men nu är den ialf större och snyggare. Min plan var att sy om den i vilket fall, då bröstremen var en väldigt smal sak. På bilden har jag bräddat bröststycket, samt försökt hålla något ergonomiskt tänk i det hela. 


Färdigt resultat :D 


Bröststycket är vadderat med leopardfärgad teddy närmast bringan, därefter är där ett liggunderlag som täcker hela ytan innanför nylonbanden. Överst har jag en front av svart linnetyg. Sidorna är också klädda med teddy som ni ser samt ett ludd över manken. 


 
Som ni ser så skulle den kunna vara större, även om den på bilden kassat en anning åt höger. 


Super blöta ponnys xD Robin och Wille var också med och tränade i ridhuset, så vist händer det saker. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo