One foot!

 
Snacka om att statestiken går upp och ner i värsta berg och dalbanan, parallellt med mina inlägg. Har haft ett på veckor av hektiska studier, (och än är de inte slut). Det värsta är att jag misstänker att jag utvecklat en kraftig allergi med utgångspunkt i narkolepsi till fysiken.. För får jag inte direkt ont i huvudet så fort jag tar upp boken, så går det ca fem minuter sen *pang* snaark zzZZZ! Haha, fast egentligen tycker jag det är ganska tragiskt att kursen blir så tråkig när man läser den på distans. För praktiskt kan fysik vara riktigt kul, men, men nu är det som det är. 

Trixan har i dag fått nya dojor. För nu hoppas jag att både snön och isen hålla sig undan till sådär december! Robin red självständigt på Willie medan jag stod och skodde. Både i hagen, på stubbåkern och i ridhuset var de minsan och klampade i och Willie denna blåsiga dag till ära hade varigt ganska pigg. Men bra hade det vist gått.

Förra söndagen var vi på ridtur i skogen, tillsammans med Yvee och duvall. Det var en riktigt härlig runda, så fler ska det bli nu när Trixan kan ta sig fram ordentligt. En Ullareds tripp är dessutom planerad med mina kära. Jag och Yvee har ett allmänt shoppingbegär, medan Robin har bestämt sig för att skaffa en egen ridhjälm också ska vi se om vi hittar ev några skor och ridbyxor som passar herrn, ;) Så att jag kan få tillbaka mina!

Vi kör en utfyllnads bild till detta inlägg! ;)
Texten och låten passar bilden som handen i handsken och så även mitt sinnes tillstånd!

 
I'll put one foot in front of the other one 
I don't need a new love, or a new life 
Just a better place to die!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo