Nordens Ark

 
 
I morgon bär jag och hela etologi och djurskydds klassen i väg till Nordens Ark. Vi ska spendera fyra dagar på plats åt att observera djur och ha trevligt samt för att lära känna varandra mer så klart. Internet lär jag nog inte ha tillgång till, men det är ju inget ovanligt att denna blogg har ett par fria dagar.

Resan ska ialf bli kul, spännande och klurig då vi sätts in i analys frågor kring etik, välfärd och djurskydd på riktigt. Och våra lektorer gör inte prestationsångesten mindre genom att uttrycka fraser som "- Ni kommer att ha mängder av förbättringar till Arken och lär ha löst alla deras problem när ni åker" Haha nej men "spännande" är ordet.

Till veckan hör även en liten personlig uppgift. Nämligen att ta med några intressanta tidningsurklipp, en intressant bok och en "bild som beskriver dig själv". Boken jag valt är såklart; "Alla kungens hästar" av Emelie Cajsdotter och bilden som beskriver "mig" får ni här:

 

Motiveringen till val av bild tänker jag skrifta här någon dag och har planerat ett tag då det är en inblick i hur jag ser på mig själv. Vilket också beskriver mig bra på ett annorlunda sätt. När jag började på Munka folkhögskola fick vi nämligen denna uppgift och fick välja ur en kartong med bilder. Min blick föll självfallet på denna med en gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo