Ridmode i ny tappning?

 
 
Robin fick till sist ett par egna ridbyxor i födelsedagspresent (också kunde jag få ha mina ifred). Men det fans även en annan baktanke med de där ridbyxorna. Robin började nämligen söka sig efter andra ridbyxor. De av modell som är Nåågot dyrare än Hööks variant om man säger så. Det var helt enkelt så att det blev en bra lösning att ge honom Hööks varianten innan han blev förälskad i ett par svindyra.

Men det har väl knappast undgått någon att utbudet för våra ryttarmän är något begränsat. Något som även Robin fick erfara i sitt letande. Plötsligt sliter han blicken i från datorn och utropar något i stil med "- Jag borde designa snygga ridkläder till män! det finns ju inte" Något som jag instämmer att han har helt rätt i. Är man inte intresserad av diverse pikètröjor, cardigans eller tightaridbyxor så är utbudet något smalt.

Diskussionen kring detta varade tills jag kom på att vi kunde ju arrangera en fotografering med ett urval kläder som Robin själv skulle vilja att hästvälden tog inspiration av. Sagt och gjort! Vi fick låna härliga Duvall som hästmodell och far till stallet med halva Robins garderoboch uttänkta outfitts...

Gissa vad? Självklart dog batteriet för mig (vilket aldrig har hänt under mina 5 år med kameran)

Så..Tack för mig! Det var det ända jag hade att säga denna gången. ;D
Här kommer de få bilder vi lyckades knäppa.
Lycka bättre till nästa gång!
Eller vad man nu säger.



                          P.s Vi pratar mode! och inte säkerhet så då får helt klart hängslen vara med. ;) 
 
 


 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo