Go kväll!


God kväll i bloggen!

Jag ser att det är ett gäng tappra själar som hållt kontinuerlig uppsikt här inne efter inlägg, vilket värmer i hjärtat. Dessvärre har jag inte mycket att komma med.

Påsklovet spenderades i Skåne med härliga ridturer, underbart väder, shopping och umgänge. Egentligen så hade jag en rad planer, om både inlägg och fotograferingar som skulle genomföras men det föll liksom bort. För ovanlighetens skull har jag bara njutit av livet och bara gjort det jag känt för. Samma anda har gått vidare här i Skara där jag befinner mig nu. Jag konstaterade under påsk att jag nu endast har en månad kvar som Skara bo och att jag faktiskt ville hinna med att se en del platser som jag inte haft/tagit mig tid till. Så samtidigt som jag längtar hem till sommarlovet i Skåne så har jag en del separations ångest till Skara.

Dessutom har jag börjat se fram emot att bli Uppsala bo till hösten, vilket är en förbättring jämfört med tidigare tankar kring flytten. Faktum är att jag ska upp och kika på ett boende med stallplats om två veckor. Det känns både lovande, pirrigt och förvirrat. Men jag håller tummarna för att det ska gå vägen. Helst vill man ju kunna ta "sommarlov" sedan och därmed även slippa oroa sig över om man har något tak över huvudet till hösten, så håll tummarna för mig!

Avslutar med en bild på min kära kusse, Trixi och hästkompisen liss från en av påskens turer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo