Promenix med superstar


Kändes lite väl med tre inlägg under söndagen, så här kommer lite bilder i från gårdagens promenix. Jag har en bekännelse... Är något beroende av energi dricka.. Vilket är lätt hänt, efter min gyllene burk på morgonen, blir jag en helt normal person, jag har energi till hela dagens sysslor, har lättare för att koncentrera mig, blir mer kreativ och håller igång min positiva attityd. Utan den där burken är jag istället mitt vanliga orkeslösa och dämpade jag.. Men jaja, det är kanske okej att vara lite seg så här års. Det högst oregelbundna vädret tar mycket energi av min kropp och de långa studiedagarna som vi har just nu är jag inte alls van vid.

Misty har därmed haft flera dagars vila i mellan träningarna (om man nu kan säga att en o-igångsatt treåring har vila) på sistone och så kommer det få vara fram till Januari. Den 23e åker jag dessutom ner till Skåne en vecka för att umgås med vänner och familjen över julen, så M får helt enkelt ta vardagen som den kommer fram tills jag kommer hem igen.

Men i går var vi ialf på en promenix i det mysiga vädret och det härliga med Misty är att hon är så glad och tacksam bara över att få göra något litet. Hon går gärna på promenad, alltid med glatt humör oavsett om vi tar den vanliga rundan på ängen eller letar nya stigar. Dessutom smittar hennes humör av sig rejält och alltid har hon något tokigt för sig som får en att skratta.

          Rätt val av skor? Köra i snö, kan denna Skåning men tydligen inte att klä sig därefter. #dyblötafötter

Den obligatoriska profil bilden!
 
Och den inte lika obligatoriska..



Hon ville dock inte gå ut i hagen med en gång när vi var tillbaka, så vi körde lite travarbete i paddocken en stund. Superduktig var hon när jag checka av läget i vår kommunikation. Behöver dock ge mig själv en pekpinne då jag använder sticken för mycket och blir för lat i mitt kroppsspråk, speciellt nu på vintern i flera lager kläder. Så det får bli en bakläxa på arbete utan stick till nästa år.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo