Efterklok


Det är allt lätt att vara efterklok, skulle ju självklart köpt med en bomlös "kudd-sadel" redan från början. ;) Men nu är det åtminstone ordning på torpet igen och vi har en sadel som fungerar fram tills våren då sadelprovaren kan komma ut. De har nämligen en önskan att hästen minst skulle kunna skritta och trava under ryttare för att kunna hjälpa till som bäst. Jag vill ju så gärna ha en snygg allround eller hoppsadel men "Skogsmulle locken" får helt enkelt duga så länge. ;)

För den som nu av en händelse trillat in på bloggen och förfaras över min galna miss matchning av brunt och svart.. Bara lugn. ;) Mina ända vinterridbyxor råkar vara bruna, mitt ända par (alldeles för långa) stigläder svarta, det samma gäller tränsen och tillsammans med de lila gummiplattorna och den urtvättade padden blir det en hisklig syn! Detta ska självfallet åtgärdas, blev då inte ledsen över att jag behöver köpa ett nytt träns ;) men sadelgjorden, den får faktiskt vara svart.

 
Också lite skrittbilder. :) Är ni snälla och ignorerar min sits? :P Hållen på lädren tog slut, min lodrätasits enormt eftersatt samt kryddan på det hela.. säkerhetsvästen! Får jobba på det där!




Duktig surmulle!  -"Vadå redan klara?!" :(  //Misty <3

 

Kommentarer
Postat av: Josefine ♔

Så fina! :)

Svar: Tack snälla du! :)
Emma Kulla

2014-12-20 @ 17:27:22 / URL: http://jlandgrens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo