Plommon!


När man nu så fint fick ett presentkort på Hööks i julklapp + att de hade rea så blev det självklart lite shopping. Pojkvännen tyckte så klart om jag var något tokig som köpte kläder till min stallgerderob nu när jag är hästlös. Mitt argument var kanske inte häller så starkt då det handlade mest om färg. -"Men kolla så fin färg denna västen har!"

Faktum är att färgskalan i min nästan obefintliga stallgarderob är något omunter, samtidigt som det är färger jag tycker om. Svart, brunt, kakigrönt och grått är det i majoritet och naturnära samt tidlösa överlag. Färger jag tycker passar i häst sammanhang.
Däremot saknar jag vinrött i hästvärlden, det känns som en färg som mer eller mindre försvunnit sedan 90-talet då nästan allt fanns i vinrött och mörkgrönt. Jag skulle faktiskt lätt kunna sätta på mig en av de där gamla vinröda sammetshjälmarna som fans förr! Endast för färgens skull.

Har man en fux, så fick jag som yngre höra att vinrött var absolut tabu att ha på sin häst. Därmed var min och Trixis färg på "tävlingstiden" mörkgrönt. Faktum är att jag har kvar allt.. från hoppschabrak, benskydd, lindor, grimmor, skritttäcken och pullarträns med mörkgrönt ludd samt pannband med gröna stenar. Nu mer har jag däremot bestämt att Lila och vinrött är helt Okey på en Fux! ;) 

Hur som helst så var det uppskattat i från min sida med denna "plommon" färg i från Hööks. Västen är dessutom ett av de bästa köpen på länge. Så himla skönt att kunna hålla sig varm utan att behöva bli rörelseförhindrad i en tjock vinterjacka! 

 
 
 


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo