Snart klar..


Hej på er, som vissa troligen redan sätt så är jag och flyttlasset nu ner placerade i Skåne igen. Just nu sitter jag med det sista i skolarbetesväg, nämligen praktikrapporten... Jag har tusen andra grejer jag mycket hellre skulle vilja lägga energi på, så jag kan väl inte säga att skrivandet går, så där jättebra. :P

Men på torsdag ska ialf rapporten vara inlämnad och sedan är det sommarlov ett par dagar innan jag beger mig upp till Lindebolarnas rid- och musikförening som läger-stalls ansvarig i år igen. Så hoppas vi på en lika fin sommar i år som förra året! Trixi stannar kvar på Oppegård till skillnad från förra året, så att hennes medryttare får prova på även det bekväma hästlivet. Hästar på bete = ingen mockning = bara skoj! ;)

Uppdateringen blir därmed väldigt sporadisk (alltså som vanligt då ;P ) även de kommande månaderna, främst då jag inte kommer ha särskilt mycket tid över till datorer. Har dock tänkt bli flitigare med min instagram (misskulla) under sommaren, då mobilen min ändå snart ska bytas ut, behöver jag ju inte vara så rädd om den, haha. Så där dyker säkert upp en del bilder ialf. :)

Insta-bild från senaste kvällsträningen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo