DIY carrot/NH -stick


För snart ett år sedan fick jag ett gäng trasiga golfklubbor av Jakob (familjemedlem) då han nämligen jobbar som golfinstruktör på en klubb. Hur folk lyckas slå av själva klubban är för mig ett mysterium, men ack så praktiskt då jag har en stor användning av dem.

Senast jag såg en golfklubba var på 90-talet och då var de i metall. I dag finns det däremot lättviktsklubbor i glasfiber! Och självklart associerar denna hästtjej glasfiber pinnar med Carrot sticks! Bor man dessutom fem mins cykeltur från Slöjddetaljer vilka har en hel låda med billigt spill -läder så är ju projektet givet.

 

 
Gammal golfklubba + 6mm rep från Rusta + En bit läder + silvertejp = Carrot stick!  

 
 
Projektet är ju ingen raketforskning direkt ;) så jag behöver väl knappast förklara. Hade inget lim, därav fick silvertejpen bli som en stoppknopp så att inte läderflärpen glider av. Den är fastsydd med björntråd i sidorna och sedan är det även tråd virat runt, hårt.
 
Har men en golfklubb i närheten kan man ju svänga in om och fråga i fall de har någon trasig klubba att avvara. Sen har ju jag en hög och kan säkert få fler, så det är bara till att höra av sig om man vill ha en pinne. :) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo