En söndags morgon i stallet.


Att sitta fast i en lägenhet när det är fint väder är inget för mig. Har saknat stallet och hästarna extra mycket nu när solen tittat fram. Så i torsdags blev det en spontan tripp ner till Skåne.

Har sitter jag nu än, hemma, i soliga Ausås och njuter.
I alla fall ett par timmar till innan det är dags att fara tillbaka till Skara. Helgen har varigt helt underbar och spenderats på bästa sätt. I morse passade jag på att ta utsläppet och hade inga som helst problem med att komma ur sängen trotts att dagen började in timme tidigare i dag ;). Jag går upp ganska tidigt även i vanliga fall, när solen är uppe är jag uppe. Eller som Anna säger i Frozen -"The sky's awake, so I'm awake!"

Måste säga att vi nog har de bästa hästarna i stallet just nu. Fyra fux ston och tre bruna grabbar. Alla kommer överens och flocken känns väldigt stabil. I morse kunde jag ta ut en häst i taget i gången löst för att kratsa hovar och sätta på eventuella täcken. Detta är visserligen något som vår stallägare brukar göra men det är ändå väldigt kul den typen av hantering funkar så bra med alla hästarna, även de nyare. Häst livet blir så enkelt när man bara kan be hästen att följa med ut, stå stilla och sedan släppa ut i hagen utan en massa grimmor som ska på och av samt hästar som ska bindas upp. Sen är det visserligen en riktig vardags lyx att ha hagen precis utanför stalldörren. ;)

 misskulla @ Instagram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo