Eurohorse shopping?

 
För att då göra lite dubbelmoral till det andra inlägget och GP artikeln så..
Behövs det klart ett shopping inlägg ;). Haha, Men jag tror faktiskt inte att jag skulle kunna anklagas för att vara "stor shoppare" inom hästvärlden, jag har ju trots allt åsikten - Ju mindre, ju bättre.
 
Men lite grejer fick följa med hem.
- Ett par jeans ridbyxor i från Börjes som såldes för halva priset, så nu äger jag hela 3 par ridbyxor ;).
- Ett brunt dressyrspö på 90 cm då mitt gamla "försvann" mirakulöst (hårdrar, stulet folk tycker vist om att kidnappa just mina kortare spön...) från ridhuset i höstas.
- Sedan råkade jag hitta ett nougat färgat Mia's schabrak inne på Börjes för 195 riksdaler, det var liksom ingen tvekan!
- Sockerfritt hästgodis till kräsen ponny i från PS, ska bli spännande att se vad hon tycker om de olika smakerna. - - Slutligen så hittade jag en ganska simpel rycktväska som matchade min plommonlila väst dessutom behöver jag ha något nytt till borstarna då stallkatterna legat sönder min "rycktkorg".

Sedan råkade jag visserligen beställa hem ett Eskardon schabrak i samma plommanlila färg. Vilket kommer betyda att jag är ägare till "hela" nio schabrak. Men tom jag tycker det är kul att matcha i bland, speciellt då jag håller på att knåpa i hop två pärlpanndband i samma kulörer som de nya schabraken. Men därmed blir det faktiskt stopp på kosmetiska inköp till ponnyn för ett tag. 
 
 
 
        Kolla in snyggaste handtaget! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo