Uppsala tripp!


I går klockan 6.00 när jag yrvaket gick upp frågade jag mig själv hur trött man blir av att sitta i en bil i drygt 10 timmar. I dag har jag definitivt fått det svaret. Väldigt trött! Tvingade mig upp kl 10 i dag, men hade lätt kunnat sova vidare länge till. Men jag avskyr att sova bort hela dagen och får rejält med ångest om jag går upp senare än 9 i vanliga fall. :P

Förmiddagen än så länge har ägnats åt något så roligt som en början på den ekonomiska strukturen inför nästa läsår. (Och jo jag Tycker verkligen att det är roligt med ekonomi fixerier ;)) Speciellt eftersom jag nu har en rätt så klar bild om hur hösten kommer att se ut. :)

Boende och stallplats i Uppsala är nämligen så gått som fixat. Kontrakten ska skrivas ut i morgon, skrivas på och sedan skickas!
Så det var där jag och min blivande sambo, Fröken Sonnbring var i går. Ännu bättre är att jag har hästen så nära som det nästan bara går. ;) Lägenheten ligger nämligen ovanpå stallet och mitt rum är faktiskt precis ovanför hennes box. Vi har även en superfin ridbana 10 meter i från stallet, massor av skogsvägar samt trevligt utritt-sällskap. Resvägen till Ultuna ligger på 25 min där vi dessutom passerar Stenhegens köpcentrum på vägen, perfekt att slippa köra omvägar för att handla mat och toapapper ;).

Bjuder på en bild som Robin tog på Trixan när han var i stallet i går. :)
Framtida Uppsala bo ponnyn! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo