Klantig och halt matte...


I tisdags gjorde jag en dunder klump tabbe och är nu halt, :P haha.

Jag hade ridit färdigt Misty (vilket gick super) men hade endast testat att sitta upp i från ena sidan, så bestämde mig för att hoppa av och sedan även sitta upp på högersidan. Sagt och nästan gjort, precis när jag lägger över benet flyttar hon på sig någon cm, vilket i sig inte var något problem, utan snarare att jag inte hade något koll på var pallen slutade. Vilket resulterade i en vält pall som delvis landar på samt under Mistys mage. Så jag ser nu mer ut som en skäckig smurf från naveln och ner pga blåmärken, bra där! Antar att Misty lyckades sparka mig på benet när hon flydde i väg, då det värsta blåmärket är där, men då jag slog i bakhuvet ganska rejält har jag liksom ingen aning. :P Hjälm hade jag ju givet vis och efter detta har jag inga fler ursäkter och en väst ska införskaffas snarast! Är en fara för mig själv med denna klumpighet om inget annat vilken är en själig orsak i sig. 

Misty var söt ialf, och kom fram med sadeln på sniskan så fort jag började kravla mig upp. Sedan var det bara till att med god min kravla upp snurrig på den nu trebenta pallen för att se så att hon inte blev rädd av händelsen samt träna vidare en stund med något annat för samma syfte.

Det roliga är att detta hände mig och Trixi en gång, fast det slutade liksom lite bättre den gången. Jag var 15 år och Trixi 7 och jag hade haft henne ungefär ett år. Jag var extremt klumpig i tonåren och hade konstaterat ganska snabbt att jag var tvungen att gör min kära unghäst bombsäker om jag skulle överleva. Så vi hade miljötränat rejält mycket med allt "läskigt" jag kunde hitta och med alla konstiga ljud jag kunde uppbringa. Sedan en dag skulle jag även här sitta upp, fast med en gammal hederlig plaststol till hjälp. (smart ide liksom..) Vilken så klart kollapsade med ett brak så fort jag fått upp ena benet över Trixis rygg. När jag tittade upp, låg hela jag under Trix mage, intrasslad i hennes ben och stolens kvarvarande delar, i ögonvrån ser jag en mule som sänkt ner mellan två framben och två ögon med en uttråkad blick som sa -" Suck.. vad håller du på med?" Jag föll ut i gapskratt och kravlade mig sedan ut under min kära ponnys mage konstaterande: Mission completed! Nu var hon banne mig bombsäker!

Detta innebär ju att Misty inte är där ännu ;) men jag får nog fundera ut ett annat sätt att ta reda på när de är "redo" att trilla ner för diverse uppsittnings-hjälpmedel är en lite väl smärtsam teknik. :P

           En inte lika säker Misty.. <3

Och en Något! mer säker Trixi som håller ett vakanda öga på sin klumpiga matte. <3 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo