SIHS-14


Så i går sprang jag omkring på SIhs mässa, förvånande nog halt fri, så nu har jag friskförklarat mig själv. Det var hur som väldigt trevligt även om planeringen i nya arenan hade en hel del barnsjukdomar med bristande skyltning, ologisk utrymmes planering och sätt att ta sig till arenan i från diverse parkeringar. Stämningen var lätt kaotisk i emellanåt vilket tyvärr försämrade upplevelsen.

Men i övrigt var det alltså trevligt, vi fick till exempel super häftiga platser väldigt högt upp på arenan under hoppningen och kvällshowen, ett perspektiv som gjorde arenan väldigt mycket mäktigare i sin storlek. Däremot missade jag både Trassel och "stor och liten's" uppvisningar pga dålig info.. Synd då dessa var något jag gärna ville se.

Lite shopping blev det ialf, i form av praktiska saker. Fick med mig en ful/snygg säkerhetsväst för halva priset ( grå och vinröd) och förvånades över hur himla dåligt utbudet av västar var på mässan.. En sadelgjord i läder, lite nya reflexer (då mina befintliga är ca 8 år gamla, hehe), en stor vinröd höpåse i från granngården, vinrött grimskaft med silvertrådar, gratisprov på kraffts nya mash foder samt de i somras omtalade (som vi väldigt gärna behövt men inte hade) Voltige böckerna för 20:- styck. Här ska det läras ut voltige till kidsen! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo