Hej Uppsala!


Ja, jag har ju inte bara fått en ny vän, utan jag har ju även hunnit bli Uppsala bo och skolan har börjat. Lägenheten är super härlig och jag trivs väldigt bra här boende med min klasskompis Anna.

Shira har så klart även hon flyttat med, och ligger i skrivande stund i mitt knä.. trots att hon har gott om andra platser att ligga på. Lägenheten här har jag inte låtit katt anpassa på samma vis som jag gjorde i Skara, främst för att Shira här, så småningom ska kunna gå ut som hon vill. Än så länge har vi varigt på upptäcktsfärd ett par gånger i koppel och innan vi flyttade var hon ute en hel del själv i Skåne som träning. Vilket hon så klart fixade galant! (Det är mest hennes hönsiga matte som är orolig ;) vilket inte är riktigt ok som blivande Etolog :P)

Skolan har jag vandrat runt på i endast en vecka, men förvånande nog var det lättare att hitta än jag trott. Stämningen och atmosfären kring Ultuna är väldigt härlig (trots byggkaos på sina ställen) så jag trivs väldigt bra även där. Första kursen är "Etologi och antrozoologi" vilken kortfattat handlar om interaktioner mellan människor och djur, vilket känns extra spännande och passande nu när jag lär känna en ny, ung individ.

Bilder och rundtur på lägenhet och stall kommer så småningom. Men först ska vi ha tag på en soffa ;) för just nu ser här lite tokigt ut i allrummet utan en sådan. Ni kan däremot få ett par mobilbilder på mitt rum så länge. Jag har hållt fast i känslan av ljus och lugn även här men ersatt en del svarta möbler och dyl med gråa nyanser i sovrummet överst på inrednings-önskelistan (förutom soffa) står ett grått sängöverkast och några prydnadskuddar i gråa toner. 

Den fortfarande något för svarta/mörka hörnan.. får försöka fixa det på något vis. 
 

Mina rostiga lycktor... antingen kommer jag tälla ut dem så de får rosta mer, eller så kommer jag spreya dem silvriga. 


Självklart ett påslakansätt som matchar katten! ;) 

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad roligt att du kan uppdatera igen! Ser fram emot att läsa om skolan och hur det går med din nya häst. Riktigt taggad nu på att söka till etologi och djurskydd nästa år men måste "bara" ta mig igenom basåret först! :)

2014-09-09 @ 15:23:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo