Småttingveckor!


I går samt lite i dag avslutades två veckor av insparksaktiviteter för alla nya på Ultuna campus. Nämligen de så kallade ”småtting veckorna” vilka innebär en massa roliga aktiviteter med sina nya klasskamrater.

Eftersom vi är nya på Ultuna men inte så nya, fick vi i stället en liten invignings ceremoni den 30:e augusti. Även denna var så klart väldigt trevlig och uppskattad men i jämfört med alla upptåg under småtting veckorna, var det ingenting. ;P Jag tror att flertalet i klassen under någon stund, trånat och önskat att vi åter igen var småttingar! De har verkligen fått göra så himla roliga saker och jag uppmuntrar verkligen alla blivande SLU studenter till att vara med på insparken. Som parantes får dessutom passa på att säga att jag inte sätt en enda student dricka. Vilket var för mig förvånande, då jag haft fördommar kring att insparker bara är fylleslag. Men alla har väl haft så kul att de glömt bort drickat antar jag ;).  

Så i går var det alltså avslutnings sittningen ”Småttingmiddagen”. En sittning är alltså en festlighet, som ofta har en klädkod och som innebär god mat, sånger, dricka, dans, pub och trevligt sällskap. Har man däremot precis köpt häst så har man kanske inte råd att gå på allt och jag var därför inte med på själva sittningen. Men då Anna var där och jag lovat att ändå hämta henne fick jag klockan tio ett infall och åkte i väg på ”eftersläppet” vilket är precis som det låter, ett insläpp för andra att delta i dansen efter middagen. Så efter att ha hoppat i festklädder och bil inom en halvtimme kom jag lägligt fram till Ultunas stora invignings avslut, som jag inte kommer tala om vad den innebär, men det var ialf kul för oss andra att se. ;) Därefter var det klackarna i taken fram till klockan 4 och efter någon extra runda, nattliga äventyr och några varv runt stan vilse var vi slutligen i säng halv 6…. Jag är en sån där som vanligtvis förvandlas till ett monster dagen efter i fall jag är uppe längre än till klockan 12. Så ni kan ju gissa vilket trevligt sambo sällskap jag varigt i dag. ;)

Tack alla på ULS för denna trevliga kväll och två veckor av upplevelser! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo