Eurohorse 2015


Här sitter jag och planerar inför nästa helg och Eurohorse! På årets schema står ett paddock program med rubriken "Hästens personlighet, -ta det inte personligt" vad det innebär i detalj vet jag inte ens själv ännu, men det är b,la Etolog Jenny Yngvesson (som svarar på frågor för hippson) som gjort manus och även kommer delta under dagarna, så det blir säkert intressant. jag har fått höra att vi ialf ska använda oss av en Fjording och ett halvblod, spännande! 

Det är alltså jag, Anna samt en annan klasskompis som ska ner och möter där upp några i från Skara. Vi ska hjälpa till under paddockprogramet samt stå i SLU's monter för att svara på frågor (helst kring Etologi och djurskyddsprogramet ;). Så kom gärna förbi och säg hej! I monter B08:22 på utbildningstorget.

Ja. Som sagt jag sitter och planerar, printar spårvagns och buss tabeller mm som jag tänker skriva ut... Har en viss skräck inför det här med kollektivtrafik.. Så jag gör som Sickan (eller vilken annan kontrollfreak som häst) och planerar resan "in i minsta detalj". 

I övrigt har jag bara planerat in en enda punkt, en viktig sådan. Nämligen att Mistys Pappa, Fjordglimt Sir Thomson kommer till paddocken 17.30 på lördagen, honom måste jag självklart säga hej till. Shoppa liite ska jag även göra, ett par svarta ridbyxor står på listan (då alla mina ridbyxor numer är för stora..), samt ett nytt hönät till fröken häst då jag tröttnat på att laga det vi har.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo