Februari..


Hej på er!
Här kommer ett snabbt inlägg innan jag kör för att hämta Robin på Arlanda, har funderat hela dagen på att skriva men inte riktigt fått det gjort förens nu. Jag tror inte det finns någon tråkigare månad än Februari. (?) Den ligger liksom inklämd mellan vår/vårtecken och jul/vinterlov och trotts sina ynka 28 dagar så känns den såå lång för mig. Jo vist det har blivit ljusare och vi har till och med varigt några dagars sol men jag är helt tom energi och självdisciplin efter alla ofrivilliga träningsavbrott pga väderförändringar. Jag har tom rotat fram min gamla musiksamling (rock, post-hardcore, screamo mm) en fas i mitt liv som jag trodde jag inte kunde hitta mer inspiration i från. Plötsligt känns låtarna rätt och jag har ialf fått en lite skjuts framåt och en "jäkla anmma" som min kära gammelmormor skulle uttryckt sig, men det räcker inte hela vägen fram.

Tränat själv har jag däremot fått gjort, sprungit, styrka och Pole dansen så klart, något som självklart är positivt i detta läge och just nu riktigt kul och motiverande! Vill även poängtera att Misty är fortsatt helt fantastisk och går från klarhet till klarhet och inte verkar allt för ledsen av att spendera dagarna i hagen lekandes med liten vit ponny (ser dem i från skrivbordet och de är en fröjd att se ) utan det är matte som inte når upp till sin fina hästs kvalitéer just nu. ;)

Ja. Hela planen med inlägget var att reservera mig för kommande "tomma dagar" utan att bli för långdragen (tveksamt om jag lyckades med det sistnämnda). Nej nu måste jag köra, ha en härlig helg allesammans! :D

                                                               Min fantastiskt vackra vän. 
 
Och den tillfälliga rockbruden från i morse, i sängen med stickade hörlurar i sin egen lilla värld.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo