Lek i snön


Två decimeter snö har det kommit i dag och det har snöat nästan hela dagen. I förmiddags var jag ute en sväng och blev helt sjöblöt med en gång, därefter har jag suttit inomhus och pluggat. Nu i kväll hade dock snöyran avtagit och jag vågade mig ut igen. Väl ute möttes jag av en jätte pigg och glad häst över att hon nu mer kunde röra sig mer obehindrat tack vare snön i dan annars så knöliga hagen.

Misty bjöd under kvällen upp på lek och en massa tokigheter. I dag slog hon dessutom rekord med att "lära sig" fyra nya saker på samma pass, varav tre av dem kom hon på hel själv. haha. Det började med att hon bytte varv självmant i löslongeringen, något jag inte kommit mig för att visa henne änu, paus godis och sedan byte hon varv strålande i trav. Vid ett varvbyte lyckades jag dock hamna i obalans och tippade framåt något med bröstet. Mysty reagerar med att flytta ut bogen 90 grader för att sedan snurra ett varv och komma tillbaka till mig igen, paus godis, sedan gjorde hon "piruetter" på bröst signalen samt en visning med sticken. (Och det viktigaste av allt, jag fick med henne runt på volten i gen när jag inte ville att hon skulle göra piruetter, offtast) Sedan tittade vi lite på att flytta in höften för skicken, en hjälpgivning inför slutan, vilket hon också förstod på bara ett par försök. Också slutligen avslutade vi med lite shejping där hon kom på att "skaka på huvudet" gav belöning. Alltså fantastiska lilla häst! <3

Robin kommer hit i helgen, så vi hinner träna lite mer på våra nya tokigheter också vill han säkert hjälpa till med att filma en snutt.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo