Skutt och pole? ett inlägg med kontraster.


Tadaa vi har i dag tagit oss över vårt första skutt i galopp. Lägligt nog fick Fullblodet klartecken för att få gå över bommar och då det blåste ganska bra i dag kändes det lagom att rida lite inhägnat. Vi gjorde om samma bomövning som i onsdags fast spegelvänd så det var fler serpentiner åt det "svårare" hållet.

Misty var superpigg dagen till ära och det satt vist monster och lurade bakom buskar och ensilagebalar på kortsidorna, så särskilt lugnt gick det inte i dag, men hon lyssnade och var engagerad så fort vi styrde mot bommarna.

Dagens bästa tillfälle var vid en anridning till skuttet,då det föll ner en skyffel från bajskärran med ett brak. Vi hade precis fattat galopp i det hörnet närmast kärran och Misty blev så klart rädd och flög i väg rädd ett par meter. Jag styrde dock lugnt vidare mot hindret och när vi var några språng i från slappnade hon av och hoppade fint. Med andra ord har vi samlat på oss ytterligare en erfarenhet av att man kan bli rädd och det inte är hela världen, utan att man kan lita på matte när hon är lugn. -Det var inte en sabeltandad tiger denna gången heller.

Filmsnutten på hela 7 sekunder ligger på min instagram för beskådning, länk ditt hittar ni under kameran här till höger -> 


Det var en väldigt trött tjej efter passet i dag också, men efter en omgång med tvättsvampen och ett äpple piggnade hon till igen. 


Matten är ännu inte så värst pigg.. Min helgen bestod av extra timmar i pole studion för filmtagning till en musikvideo. Studion var full med folk och vi var alla målade med uv-färg och så himla fina, en väldigt rolig och motiverande kväll. (Jag älskar ju kontraster här i livet). Men jag vart inte så kaxig efter den vanliga träningen i söndags. 

Så här kan man se ut då i en enkel sitt pose, medans kamerateamet börjar montera ner bakgrunden och tänder lamporna så att alla fina färgdetaljer inte syns. :p 
Vi ska självklart få ta av materialet när det är bearbetat, så då kanske även det dyker upp här. :)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo