Sommar på ridläger


Nu är det endast tre dagar tills Misty åker neråt, därefter ska jag få ordning på mitt flytt lass till den 18e och efter midsommar blir det ridläger för hela slanten.

Det ska bli väldigt kul och framförallt kommer det ge Misty en hel del erfarenheter på sitt konto. Dels då hon kommer agera ledar häst på uteritter och alltså få gå först i ledet. Det positiva här är att Lindebolshästarna är otroligt trygga och kan sina rundor vilket gör att och jag kan fokusera främst på vår uppgift och ta oss fram först i nya miljöer, toppen verkligen!

Däremot vet jag inte hur frekvent ridningen kommer bli, då jag inte alltid kan rida med ut om vi har flera nybörjare med i ledet samt att orken är lite si sådär efter en heldagsläger. Att rida på kvällar och raster kan vara lite tufft men jag ska försöka hålla igånge henne så gott jag kan ungefär varannan dag. Jag kan ju alltid kommendera upp mina "allt i allor" (yngre ledare) på turerna så får min lilla häst träna på att ha andra piloter med. ;)

Vi kommer även ha möjlighet att bada fötterna i sjön, vilket jag tror hon kommer älska då hon redan nu styr mot damen vi har här, som tyvärr inte är lämpad att bada i. Sedan har vi två terrängbananor att leka med, vilket blir något helt annat än mina egenbyggda hinder här uppe. Samtliga hinder finns dessutom i olika svårighetsgrader och höjder så över lär vi komma även om vi inte hoppat så mycket och framförallt så är det ju en fantastisk miljöträning att se alla hinder. Näst sista lägerveckan är dessutom en hoppspecial med extern tränare så har vi inte fått hoppa tidigare så är det läge för att hänga på ett par lektioner under den veckan. :D

Jag och Trolla för två somrar sedan vid sjö-banan. Misty får kanske börja med varianten till vänster.. 


Trolla badar fötterna, bottnen precis vid gården är inte helt pålitlig, så attgå för långt ut är inte att rekomendera. Men så här går ju bra. :)

Jag och Rebel över ett upphopp i skogs-terrängen 


Här har vi ett av de nyare tillskotten av hinder på terrängbanan, som jag inte haft äran att få hoppa själv än, så det ska bli spännande. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo