Sommarens planer


Hej på er!
Här pluggas och fixas in i det sista samtidigt som jag försöker knyta ihop min tid i Uppsala med att njuta av den tiden som är kvar här. Om två veckor går nämligen flyttlasten till Skåne, detta med väldigt blandade känslor. På fredag, är det dags för examen och mina tre år på Etologi och Djurskyddsprogrammet är därmed över. Tre fantastiska år, varav ett i Skara och två i Uppsala som har inneburit lika mycket spännande händelser som mängder av kunskap!

Jag har trivts väldigt bra i Uppsala, så det känns lite i hjärtat att lämna, samtidigt ska det bli väldigt kul att komma hem igen, vara omringad av nära och kära och se ut över Skånes oändliga ängar igen. Dessutom ska jag och Misty spendera sommaren där den är som bäst, på Lindebolet en plats som känns extra hemma för mig och ger oss en chans att komma hem och landa lite för att sedan ta en sak i taget. Jag behöver hitta ett bra stall till Misty i höst till exempel, något som gärna får ta lite tid tills vi verkligen hittar rätt och att besöka stall är lättare om man är på plats i länet redan.

Så på Måndag om två veckor åker altså Misty ner med lastbil och under helgen samma vecka efter åker jag och katten ner med flyttlasten. Jag räknar med att Misty kommer ha fullt upp med att lära känna alla nya kompisar, miljön och se fantastiska vyer under veckan och definitivt inte ha tid till att sakna sin matte. Hon kommer närmare bestämt ha ungefär 24 nya kompisar i varierande storlekar, färger och former att titta på och lära känna. Utsikten kommer bestå av både åkermarker, Skånska skogar och en inbjudande sjö. Slutligen kommer det vara ett femtontal hästintresserade ungdomar, personal och full rulle på gården med pågående ridlägerverksamhet. ;) Så hon kan gott få lite ledigt för att klimatisera sig innan det är dags för henne också att börja jobba, mer om det senare. 


I helgen var det den årliga hästloppisen i Enköping, så jag passade på att fynda lite inför sommaren. Exempelvis boots till Skåne resan, schabrak, padd och en dressyr vojlock till långturerna under värma skånedagar, en helt Ok hög för 300 riksdaler. 


Nu; återgå till att putsa på min presentation av examensarbetet, som förövrigt genomgått en förändring vilket gör att jag får improvisera en hel del.. Jag kan väl säga som så, det är tur att jag inte har någon rädsla inför att hålla föredrag. ;) 

 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo