Gör om gör bättre!


Och snyggare förstås! 

Jag var inte vidare nöjd med utseendet på mitt egengjorda hackamore trots allt, haha. Här* är en bild på hur det såg ut för er som missade det. Så när det blev lite tid över fick det ett mer stilrent utseende. Även min hjälm har fått en liten make over, då jag blivit lita avundsjuk på Robins och Yvess nya snygga hjälmar. ;) 
 
 
 
Ponny'n poserar fint som vanligt... haha... 
 

Hjälmen min, har blivit pimpad med en rosett av spetts samt några hematit färgade strass i från Kyro riding gear. (De glittrar definitivt mer irl än på bilden.) Rosetten är så klart handgjord och kanske inte exakt symmetrisk, men hjälmen min är nu unik och personlig. Jag har ialf aldrig sätt någon hjälm dekorerad med spetts.. Lite tråkigt kan jag tycka, det borde finnas mer spetts i hästvärlden. ;) Jag älskar nämligen spetts!


 
  

Sömnig

 

Nu menar jag att sommaren är här. Hästarna ratar höet och får nu bara några få kilo när de kommer in vid 11 på kvällen. Mockningen av våra 7 boxar tar dessutom bara en halvtimme att fixa lite skillnad på de annars två timmarna det tar. Snart får de allt sova ute, härligt.

Willie är ju söt han. När han såg att jag var i stallet kom han gnäggandes upp till dörren och föll i sömn. Skönt att någon vaktar tänkte han nog. Stona brunstar och stirrar omkring som tokar just nu. Och de andra grabbarna är upptagna med att uppvakta damerna, inte en lugn stund för Willie. Sov som en stock gjorde han en bra stund, och vaknade inte förens jag stack en morot under näsan på han.
 


Hårfager dam!Så här ser min lilla eksemhäst ut just nu, kanske inte de bästa bilderna dock. En hel del man har ryckt nu under vårfällningen men hon är relativt hårfager fortfarande, specielt jämfört med tidigare år.  

Sommarkänsla
 
 

RSS 2.0