Mysigt värre

Det blev väl inte riktigt så som vi hoppades på, men men helgen är inte slut än. Det var blåsigt värre och kallt när vi kom upp på Oppegård. Men när vi sedan mockat klart, var vinden lugnare och värmen hade kommit smygande. Resterande stallgäng var flitiga med att rida ut och jobba med sina hästar. Min kropp är däremot extremt seg, känns som träningsvärk utan att ha tränat och pollenen gör en inte piggare direkt. Suck man får allt lite ångest över att inte orka...
Hästarna gick visserligen och knaprade gräs för fullt, nu när det äntligen börjat växa.Söta Camaron "hingsten" blev så klart orolig när 4 av hans flockmedlemmar lämnade gården. Han lugnade sig först när Robin gav honom lite uppmärksamhet och repade honom lite gräs, (jag räckte då inte till :P) De har verkligen funnit varandra, de där två.vi fick klart dela med oss till fröken flygande-täcke med!


Nom nom!Förräderiponnyn lämnade klart mig när hon såg Robins mega tuva, haha han är verkligen ”favoriten” för både T och C! ;)Snygginghästen! skitig som vanligt. Men gud vad jag verkligen önskar att han var hingst i bland, han hade varigt en perfekt pappa till trixis föl!

 Hahaha <3Det är allt ett härligt liv att vara häst! Ne missnöjda ser de inte ut ialf.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo