Påsklov?

 
Påsklov var det här! Vilket innebär lika mycket studier (kanske till och med mer) än vid en vanlig skolvecka.. Men jag hinner ta en paus och rymma till stallet ved några tillfällen. Jag och Trixi har hunnit få lite rutin i tömkörandet, och jag tror det gör henne gott att komma ut i från gården som först i ledet. Jag hoppas nämligen att det ska ge hennes självförtroende en skjuts, samt så klart bättra på konditionen för oss båda.
 

Träna i från marken gör vi så klart med, främst som förberedning till ridningen, då hon måste få igång sin kropp efter kylan innan vi jobbar vidare. Sedan har vi lite andra små trick och hyss för oss. Vår plan på utveckling detta året är fastställd med en tillräckligt stor utmaning, utan att målet inte är allt för långt bort. Men först ska konditionen på plats för oss båda. (eller tja, läs -mig) 
 

En runda i solen med Älsklingarna! 

 
Ullared

 
Så här i början på våren, är det helt klart obligatoriskt med en Ullared tripp. Och eftersom jag mest handlade hästrelaterade saker denna gång, så dyker fynden upp här.

Främst var jag ute efter en vårjacka, men fick med mig två hem. Vilken jag ska ha i stallet och till vardags har jag inte kunnat bestämma mig om.

Äntligen en quiltad jacka! En väldigt värm och vindtät softshell jacka, super!Lite småsaker... ja repgrimmor kan man aldrig få för många av. 


En funktions pike, en långärmad och två sports bh'ar som jag verkligen levt i sedan jag köpte dem, riktigt sköna. 


Och det bästa av allt. Älsklingen köpte en egen ridhjälm, snygg som attan och passar honom perfekt. :D 

 


One foot!

 
Snacka om att statestiken går upp och ner i värsta berg och dalbanan, parallellt med mina inlägg. Har haft ett på veckor av hektiska studier, (och än är de inte slut). Det värsta är att jag misstänker att jag utvecklat en kraftig allergi med utgångspunkt i narkolepsi till fysiken.. För får jag inte direkt ont i huvudet så fort jag tar upp boken, så går det ca fem minuter sen *pang* snaark zzZZZ! Haha, fast egentligen tycker jag det är ganska tragiskt att kursen blir så tråkig när man läser den på distans. För praktiskt kan fysik vara riktigt kul, men, men nu är det som det är. 

Trixan har i dag fått nya dojor. För nu hoppas jag att både snön och isen hålla sig undan till sådär december! Robin red självständigt på Willie medan jag stod och skodde. Både i hagen, på stubbåkern och i ridhuset var de minsan och klampade i och Willie denna blåsiga dag till ära hade varigt ganska pigg. Men bra hade det vist gått.

Förra söndagen var vi på ridtur i skogen, tillsammans med Yvee och duvall. Det var en riktigt härlig runda, så fler ska det bli nu när Trixan kan ta sig fram ordentligt. En Ullareds tripp är dessutom planerad med mina kära. Jag och Yvee har ett allmänt shoppingbegär, medan Robin har bestämt sig för att skaffa en egen ridhjälm också ska vi se om vi hittar ev några skor och ridbyxor som passar herrn, ;) Så att jag kan få tillbaka mina!

Vi kör en utfyllnads bild till detta inlägg! ;)
Texten och låten passar bilden som handen i handsken och så även mitt sinnes tillstånd!

 
I'll put one foot in front of the other one 
I don't need a new love, or a new life 
Just a better place to die!


RSS 2.0