En sista gång...



I dag vart det auktion på Ausås ridklubb, allt klubben ägt skulle säljas. Det var även sista chansen för de som gått på klubben att ta en titt i stallet och ta farväl.

Jag och Robin tog oss ner, jag hoppandes på kryckor. Berättandes gamla historier och förklarade hur det såg ut på ”min” tid. Vissa saker var förändrade men ändå såg det ut exakt som för 20 år sedan.
När vi sedan gick in i ridhuset kunde jag hitta grimmor som specifika hästar haft. Saker som min mamma sytt till klubben och berätta om täcken och träns som jag putsat hundra gånger minst. Fannys sadel, som jag ridit i och haft med mig på ridläger och vårdat som min egen såldes för 200:- Sliten som attans med kåpor och säte som blivit nästan ljus gula med tiden. Till och med det röda hinderplanket, med mina egna handavtryck i blå färg fanns kvar och såldes, haha. de såg verkligen inte kloka ut.

Det var trevligt att vandra omkring där en sista gång och känna den specifika doften och nostalgin!

Med mig fick jag hem fem stycken sadelpaddar i ”old school model” för 20:- sammanlagt.... Klart ingen som vill ha dem, men själv ska jag sy barbacka padd av ialf en av dem. Men nu kan jag ialf misslyckas med med att sy ett par gånger. ;)

- Och kanske Yvee vill ha en till sitt projekt?

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo