Gårdagen och dagen


Hej på er!
Som ett gäng säkert redan sätt så var jag och Misty på premiär utritt i går. Anna och Fullblodet var med som moraliskt stöd, även om fullblodet i fråga var fjompigare än unghästen han skulle vara stöd till..
Hur som helst så gick det väldigt bra, vi har en bit skogsvägg som börjar borta vid grannen och sommarhagen, som är perfekt nu i börja då vi inte stöter på några "konstigheter". Det är även min och Mistys vanligaste promenad väg så hon känner till den väl och vill vi sedan utöka ridturerna går det två olika rundor i skogen där vi slipper bilar och annan trafik. Jag hoppade upp på ridbanan som vanligt, skrittade något varv och sedan traskade vi i väg. Läskigaste stället på hela gården är mellan stallet och min bil, där hon går varje dag, flera gånger. :P I övrigt fick jag stoppa henne från att smita i väg på egna stigar, gå före fullblodet och äta diverse växtligheten på vägen, haha. Frustade gjorde hon också en del, varpå jag höll på att få en hjärtattack första gången.. Men det var skönt att äntligen få komma ut och torsdagarna lär fortsätta enligt denna plan.

Dagen: Sadlar..alltså man blir ju gråhårig, tror jag får byta utbildning eller vina på lotto. Det fanns verkligen mer än en anledning till mina många sadellösa år, så mycket lättare livet är helt utan sadlar!


Har Misty bild brist, så bjuder på några 2013 bilder på en väldigt snygg Trixi(!) och en 10kg tyngre jag.... 
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo