Tjoohoo


Fullspäckat schema hela veckan, och morgondagen lika så. Men jag får helt klart skylla mig själv, då jag har en förmåga att ta på mig lite mycket projekt i emellanåt. Även om det är ovanligt att det är så här mycket på en gäng.

Jag blir verkligen förvånad om jag på tisdag morgon kliver upp och inser att helgen fortlöpte helt utan, klabb och incidenter. Men jag har åtminstonde bestämt mig för att oavsätt vad som händer så ska jag inte tappa kontrollen över mitt lugn och lösa situationer som de kommer.

Misty går på släppet och vi har tränat en stund varje dag sedan i måndags. Hon är väl inte riktigt alls så lugn som jag vill ha henne och inte jätte redo vad det gäller lastningsbiten för sin första kurs. Men, hehe nu är jag som jag är, så om min impulsivitet till saker nu ställer till framtida lastning, så får jag väl lösa det i efterhand, som tur är ska vi inte så långt utan en knapp halvtimme med släp. Däremot är jag lite orolig då det är en heldagskurs och jag inte har den blekaste om hur hon kommer reagera när vi är borta. Här hemma är hon ju en helt annan häst en det stressade yrvädret som klev ur transporten i augusti. Men jag har ingen aning om hon kommer gå tillbaka till det stadiet på lördag, eller om hon kommer vara någorlunda som "vanligt". Antar att lördagen kommer vara ett ganska rejält facit på hur stark vår relation egentligen är samt hur hon förändrats och blivit mer stresstolerant eller inte av det arbete vi gjort med hennes personliga utveckling.

Hur som helst så tänker jag vara där och stötta henne, om det så kommer sluta med att jag får sitta i hennes box som sällskap i stället för att se på de andra kursdeltagarna. :P Kurs ska vara roligt, lugnt och det är en perfekt miljöträning, så oavsett hur mycket jag får ut av just min lektion så lär hala dagen vara ett ypperligt träningstillfälle.

Söndagen ska jag på teoretisk visningskurs, även om jag aldrig anmält Misty till kommande Visning, då det kändes för tätt inpå, men det kommer fler sådana. Sedan hinner jag springa bort på det sista utav pole-träningen, där det börjar knyta i hop sig mot uppvisning.. Jösses..


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo