Dagens arbete.


Halloj! 
Satt och skrev en rejäl summering om vad som hänt i veckan, men någon klant kapade strömmen och inlägget försvann. Jag brukar skriva under "snabbinlägg" då mitt rättstavningsprogram inte fungerar på den vanliga inläggssidan, så inlägget kunde där med inte auto- sparas av blogg.se...

Hur som, i dag körde jag och Misty ett intensivt dressyrarbete i från marken som avslutning, då jag imorgon åker ner en vecka till Skåne. Vi jobbade ordentligt med grundformen framåt- nedåt då vi Misty måste öva på detta för att det ska kunna appliceras till ridningen. Hon har hittills fått gå med huvudet precis som hon velat medan jag varigt nöjd med någorlunda framåtbjudning, takt, styrning, böjning, gas och broms. Men det är alltså dags att titta på en mer hälsosam form för min lilla fröken. Hennes härliga Cob trav försvinner helt med mig på ryggen, vilket visserligen inte är konstigt då jag liksom rubbar balansen med min närvaro. Så för att så småningom gymnastisera fram en trav med trevligare steg, schwung och takt så behöver hon få upp ryggen.

Klippte en liten film i från dagen, troligen fruktansvärt tråkig om man inte är "jag" och (för att inte tala om i en dålig kvalité) men hon gjorde ett väldigt bra jobb min lilla häst. Vi har liksom inte jobbat såå mycket på den lägre formen, då jag fokuserat på att ha henne Med mig i ex lösträningen, men tanken är att vi ska kunna reglera formen i ett senare skede och då får vi börja från start. Man ser ialf i filmen att vi är i ett tidigt stadie, där jag belönar alla typer av rätt tänk. Vi provar både vid hand, i lina och lite löst på slutet.

Musik glömde jag helt, så ni får äran att dra på någon skön låt själva. ;) 
(Halvstor bild på you tube blir nog bäst för kvaliten')


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo